Stäng

INTEGRITETSPOLICY

Tomorrow Store AB ansvarar för och hanterar personuppgifter i enlighet med GDPR tidigare Personuppgiftslagen. 

Din integritet är viktig för Tomorrow Store AB. Här kan du läsa om hur Tomorrow Store AB hanterar dina personuppgifter.

Vad är personuppgifter

All information som direkt eller indirekt kan kopplas till en person räknas som personuppgifter. Det kan till exempel vara ditt namn, e-postadress eller telefonnummer.

Vad är personuppgifterna avsedda till

De personuppgifter du lämnar till Tomorrow Store AB är avsedda att användas i syfte att fullgöra de avtal Tomorrow Store AB har med dig som kund.

Vilka personuppgifter hanteras

De personuppgifter Tomorrow Store AB behöver för att fullfölja ditt köp och leverans av varor är följande:

namn, leveransadress, e-postadress samt telefonnummer.

Hur samlar vi in personuppgifter

Tomorrow Store AB hanterar endast de personuppgifter du själv som kund uppger och samtidigt samtycker till i samband med beställning och köp i Tomorrow Store AB:s webbshop.

Personuppgiftsbiträden

De personuppgifter du lämnat som kund i Tomorrow Store:s webbshop kan komma att vidarebefordras till så kallat personuppgiftsbiträde. Det kan vara tjänster i samband med kort-och fakturahantering, it-tjänster, ekonomi-och redovisning samt fraktbolag i samband med leverans av varor. Tomorrow Store AB kan även behöva dela dina personuppgifter med stöd av lag eller myndighetsbeslut. 

Dina rättigheter

Tomorrow Store AB tar ansvar för att dina rättigheter som kund respekteras och att dina personuppgifter hanteras på det sätt som krävs enligt lagen.

Du kan när som helst begära in information om vilka personuppgifter Tomorrow Store AB har om dig.

Du kan begära rättelse av eventuellt ofullständiga eller felaktiga personuppgifter. Du kan även få dina personuppgifter raderade i vissa fall. Vid sådana nämnda tillfällen behöver identitet kontrolleras.

Du har alltid rätt att återkalla ditt samtycke beträffande Tomorrow Store AB:s rätt att hantera dina personuppgifter.

Personuppgifterna sparas inte efter avslutad kundrelation. Undantag görs endast för lagar och regler t.ex bokföringslagen.

Om du vill veta mer om GDPR se www.datainspektionen.se

Kontakt

Du är välkommen att kommunicera med Tomorrow Store AB om du har frågor kring vår integritetspolicy info@tomorrowstore.se

Tomorrow Store AB Organisationsnummer: 559206-7416

 

 

 

 

Copyright © 2021 Tomorrow Store AB. All rights reserved.

Din kundvagn (0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt